Detaliile Cartii Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul de George Banu - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul de George Banu

Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul

Pret: 15 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : George Banu

Nici concluzie a unui parcurs nici omagiu unui maestru in Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul coexista marturia unui artist in miscare si povestiri ale colaborarilor - Yannis ...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Teatru.

Autor: George Banu

Editura: Curtea Veche

ID Produs: 18615Nici concluzie a unui parcurs nici omagiu unui maestru in Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul coexista marturia unui artist in miscare si povestiri ale colaborarilor - Yannis Kokkos si partenerii sai amintesc impreuna aceasta virtute majora a teatrului: partajarea operei. Kokkos formuleaza aici raspunsuri de scenograf la intrebarile puse de opere precum si de corpuri. Toate usoare traversate de spiritul aerului decorurile ca si textele sale fac din actor masura teatrului. Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul care evoca Italia si Grecia Chaillot si Scala este cartea unui scenograf vrajit. O carte de adeziune la teatru.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Yannis Kokkos scenograful si cocostarcul e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui George Banu" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte