Detaliile Cartii Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez

Un veac de singuratate

Pret: 20 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Un veac de singuratate poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Gabriel Garcia Marquez

Un veac de singuratate capodopera care l-a propulsat pe Gabriel Garca Mrquez pe orbita celebritatii internationale si i-a adus premiul Nobel (1982) este in opinia unanima a critici...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Gabriel Garcia Marquez

Editura: RAO

ID Produs: 242074Un veac de singuratate capodopera care l-a propulsat pe Gabriel Garca Mrquez pe orbita celebritatii internationale si i-a adus premiul Nobel (1982) este in opinia unanima a criticii - dupa Don Quijote de la Mancha nemuritoarea creatie a lui Cervantes - cel mai frumos roman de expresie spaniola din toate timpurile asa cum marturiseste si Pablo Neruda care il numeste Don Quijote al timpului nostru. Istoria celor o suta de ani ai fabuloasei aventuri traite de cele sapte generatii ale familiei Buenda cu fanteziile obsesiile tragediile pasiunile disperarile si sperantele lor este de fapt istoria miticului Macondo intemeiat de patriarhul Jos Arcadio Buenda teritoriu prodigios unde fantasticul irealul se insinueaza adesea in realitate miraculosul convietuind firesc cu viata de zi cu zi. insa intregul demers narativ sugereaza ideea ca Macondo nu se margineste la o arie concreta istoria sa fiind de fapt istoria existentei umane caci asa cum arata autorul mai curand decat un loc de pe lume Macondo este o stare de spirit.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Un veac de singuratate e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Gabriel Garcia Marquez" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte