Detaliile Cartii Toamna se numara esecurile de Gabriel Ben Meron - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Toamna se numara esecurile de Gabriel Ben Meron

Toamna se numara esecurile

Pret: 29 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Toamna se numara esecurile poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Gabriel Ben Meron

Volumul cuprinde doua miniromane ce trateaza reminiscentele triste ale exterminarii evreilor din al Doilea Razboi Mondial. Aceasta realitate neagra a istoriei are o contributie dev...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Gabriel Ben Meron

Editura: Adenium

ID Produs: 231559Volumul cuprinde doua miniromane ce trateaza reminiscentele triste ale exterminarii evreilor din al Doilea Razboi Mondial. Aceasta realitate neagra a istoriei are o contributie devastatoare asupra destinelor unor personaje care isi cauta fericirea in iubire esecul in dragoste fiind dublat de cel al regasirii sinelui.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Toamna se numara esecurile e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Gabriel Ben Meron" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte