Detaliile Cartii Tabelul periodic de Adrian Dingle - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Tabelul periodic de Adrian Dingle

Tabelul periodic

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Tabelul periodic poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Adrian Dingle

Aceasta carte face parte din colectia Parascolare a editurii Rao. Inca mai confunzi borul cu bariul si clorul cu fluorul? Fii fara grija! Simon Basher si Adrian Dingle iti sar in a...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Exacte.

Autor: Adrian Dingle

Editura: RAO

ID Produs: 8902Aceasta carte face parte din colectia Parascolare a editurii Rao. Inca mai confunzi borul cu bariul si clorul cu fluorul? Fii fara grija! Simon Basher si Adrian Dingle iti sar in ajutor combinand stiinta cu arta pentru a crea cel mai original tabel periodic. De la naivul oxigen la magneziul irascibil 111 elemente incredibile iti prezinta tabelul periodic asa cum nu l-ai vazut vreodata - vei invata chimia cu placere!

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Tabelul periodic e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Adrian Dingle" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte