Detaliile Cartii Sub mainile mele de George C. Dumitru - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Sub mainile mele de George C. Dumitru

Sub mainile mele

Pret: 22 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Sub mainile mele poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : George C. Dumitru

Si asta am realizat dupa plecarea voastra ca doar strigatele lor ma puteau hrani pana la capat. Pentru asta pregateam tot cadrul pentru aria de incheiere racnetul in care imi scufu...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: George C. Dumitru

Editura: Karth

ID Produs: 223603Si asta am realizat dupa plecarea voastra ca doar strigatele lor ma puteau hrani pana la capat. Pentru asta pregateam tot cadrul pentru aria de incheiere racnetul in care imi scufundam toate simturile. Ma balaceam in sunetul acela prelung si rasunator gutural cateodata gros alteori subtire ma scaldam in el ca un animal in noroi cautand sa nu ramana nicio particica din mine neatinsa. Si totusi de fiecare data eram dezamagit. De fiecare data se termina prea curand iar linistea imi lovea timpanul cu furie dandu-ma cativa pasi inapoi. Cadeau prea repede lesinau prea repede. Se predau neconditionat durerii nu luptau pana la capat. Se abandonau mie isi puneau trupul lipsit de vlaga la dispozitia mea dar eu nu mai aveam ce face cu el cu masa aceea de carne fara constiinta. Trebuia sa ii trezesc sa o iau de la capat usurel sa ii aduc din nou sus ca apoi caderea lor sa fie poate mai abrupta. Dar mereu acelasi lucru. Ceva lipsea. [...] De cand ai fost impins pe usa mergand impleticit cu mainile legate la spate si ochii acoperiti am stiut ca esti tu.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Sub mainile mele e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui George C. Dumitru" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte