Detaliile Cartii Soarele negru de James Twining - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Soarele negru de James Twining

Soarele negru

Pret: 19 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Soarele negru poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : James Twining

In Londra un supravietuitor de la Auschwitz este ucis pe patul de spital iar asasinii ii taie bratul si il iau cu ei. In Praga un tablou aparent lipsit de importanta este furat din...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: James Twining

Editura: RAO

ID Produs: 10068In Londra un supravietuitor de la Auschwitz este ucis pe patul de spital iar asasinii ii taie bratul si il iau cu ei. In Praga un tablou aparent lipsit de importanta este furat dintr-o sinagoga. La Fort Meade o masina Enigma folosita pentru codarea mesajelor in cel de-al Doilea Razboi Mondial este furata din Muzeul National de Criptologie. Trei orase. Trei furturi. Exista oare o legatura intre ele? Desi a trecut un an de cand hotul de arta Tom Kirk s-a hotarat sa faca o schimbare radicala in viata pe care o dusese pana atunci totusi nu poate rezista tentatiei de a rezolva inca un mister.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Soarele negru e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui James Twining" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte