Detaliile Cartii Securitatea si relatiile internationale de Edward A. Kolodziej - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Securitatea si relatiile internationale de Edward A. Kolodziej

Securitatea si relatiile internationale

Pret: 31 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Securitatea si relatiile internationale poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Edward A. Kolodziej

Conceptul de securitate internationala etern subiect de interes pentru specialistii din domeniul relatiilor internationale este analizat comparativ in functie de seturile de semnif...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Edward A. Kolodziej

Editura: Polirom

ID Produs: 3927Conceptul de securitate internationala etern subiect de interes pentru specialistii din domeniul relatiilor internationale este analizat comparativ in functie de seturile de semnificatii care i se atribuie in diverse scoli de gandire - realism neorealism institutionalism liberal liberalism economic clasic marxism behaviorism si constructivism. Autorul afirma ca numai o abordare interdisciplinara a securitatii care imprumuta din ideile fiecarei perspective poate sa se conformeze cerintelor riguroase ale testarii teoriilor si sa satisfaca nevoile practice ale actorilor intr-o lume tot mai globalizata. In plus volumul lui Kolodziej raspunde printr-o analiza comprehensiva si actuala unei tendinte evidente ce se manifesta in studiul relatiilor internationale in Romania aceea de a accentua componenta de securitate. Cuprins: Introducere in securitatea internationala si in studiile de securitate Teorii concurente ale securitatii Validarea teoriilor securitatii.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Securitatea si relatiile internationale e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Edward A. Kolodziej" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte