Detaliile Cartii Scenariu pentru happy-end de Matthew Quick - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Scenariu pentru happy-end de Matthew Quick

Scenariu pentru happy-end

Pret: 24 Ron

Verifica disponibilitate la un magazin online

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Scenariu pentru happy-end poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Matthew Quick

CarteaScenariu pentru happy-enda fost ecranizata in 2012 intr-o pelicula nominalizata la Premiul Oscar avandu-i in distributie pe Bradley Cooper Jennifer Lawrence si Robert De Niro...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Matthew Quick

Editura: Polirom

ID Produs: 214082


Verifica disponibilitate la un magazin online

CarteaScenariu pentru happy-enda fost ecranizata in 2012 intr-o pelicula nominalizata la Premiul Oscar avandu-i in distributie pe Bradley Cooper Jennifer Lawrence si Robert De Niro.Pat e obsedat de o teorie: viata lui e un film ce-l are drept producator pe Dumnezeu. Iar Dumnezeu i-a dat o misiune: sa alerge in fiecare zi sa-si recapete trupul de altadata (de pe vremea cand inca nu statuse patru ani intr-un spital de nebuni) dar si linistea emotionala. O va recastiga astfel pe Nikki fosta lui sotie. Nenorocirea e ca stiindu-l fost pacient al spitalului de boli mintale nimeni nu-l mai ia in serios si toti il agreseaza sau ii intorc spatele: Philadelphia Eagles echipa care-l tine legat de realitate pierde meci dupa meci fara speranta el e urmarit de o tanara de o frumusete rapitoare dar nebuna psihoterapeutul departe de a se alia cu Dumnezeu ii recomanda sa se culce cu orice femeie care-i iese-n cale in scop terapeutic si colac peste pupaza Kenny G il tot piseaza la cap.

Alte carti scrise de Matthew Quick sunt: Scenariu pentru happy-end, Scenariu pentru happy-end - Matthew Quick,

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Scenariu pentru happy-end e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Matthew Quick" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte