Detaliile Cartii Romanul Londrei Vol I de Milos Crnjanski - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Romanul Londrei Vol I de Milos Crnjanski

Romanul Londrei Vol I

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Romanul Londrei Vol I poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Milos Crnjanski

Alaturi de Ivo Andric si Miroslav Krleza Milos Crnjanski este unul dintre cei mai importanti scriitori moderni ai spatiului cultural sarbo-croat. Avandu-l ca personaj central pe pr...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura clasica.

Autor: Milos Crnjanski

Editura: Paralela 45

ID Produs: 153851Alaturi de Ivo Andric si Miroslav Krleza Milos Crnjanski este unul dintre cei mai importanti scriitori moderni ai spatiului cultural sarbo-croat. Avandu-l ca personaj central pe printul rus Repnin cartea de fata prezinta lumea londoneza de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial vazuta ca un spatiu al instrainarii avand toate atributele Babilonului modern. Dincolo de aceasta cheie realista e perfect indreptatita si o lectura simbolica a cartii in regimul tematic al pactului cu diavolul. Oricum l-am interpreta acest roman ramane un solilocviu rascolitor al unui intelectual ostracizat intr-o Europa sfartecata de interese si ideologii politice redus la o conditie de desplaced person de dezradacinat si apatrid.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Romanul Londrei Vol I e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Milos Crnjanski" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte