Detaliile Cartii Robopocalipsa de Daniel H. Wilson - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Robopocalipsa de Daniel H. Wilson

Robopocalipsa

Pret: 23 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Robopocalipsa poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Daniel H. Wilson

Intr-un viitor nu atat de indepartat robotii ne-au facut viata mult mai usoara: ne curata bucatariile ne conduc masinile si lupta in razboaie in locul nostru pana cand aceasta tehn...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Daniel H. Wilson

Editura: Nemira

ID Produs: 239080Intr-un viitor nu atat de indepartat robotii ne-au facut viata mult mai usoara: ne curata bucatariile ne conduc masinile si lupta in razboaie in locul nostru pana cand aceasta tehnologie avansata se intoarce impotriva celor pe care ii servea. Controlata de o inteligenta artificiala numita Archos reteaua globala de masinarii de care lumea noastra a ajuns sa depinda devine subit cel mai mare dusman al ei. La Ora Zero momentul in care robotii ataca rasa umana este aproape anihilata. Pe masura ce supravietuitorii se aduna umanitatea se solidarizeaza pentru prima data in incercarea de a riposta.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Robopocalipsa e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Daniel H. Wilson" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte