Detaliile Cartii Probleme de Mecanica VolI – Statica Cinematica de Valentin Ceausu - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Probleme de Mecanica VolI – Statica Cinematica de Valentin Ceausu

Probleme de Mecanica VolI – Statica Cinematica

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Probleme de Mecanica VolI – Statica Cinematica poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Valentin Ceausu

Problemele de mecanica din aceste carti se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic de la cursurile de studii aprofundate si master doctoranzilor si inginerilor care ...

Categorie: Arta si Design

Subcategorie: Design si Arte decorative.

Autor: Valentin Ceausu

Editura: Alcor

ID Produs: 322814Problemele de mecanica din aceste carti se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic de la cursurile de studii aprofundate si master doctoranzilor si inginerilor care lucreaz in productie si cercetare. Autorii si-au valorificat aici experienta de peste patru decenii de predare a disciplinei Mecanica la facultatile din Universitatea Politehnica Bucuresti.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Probleme de Mecanica VolI – Statica Cinematica e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Valentin Ceausu" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte