Detaliile Cartii Prep de Curtis Sittenfeld - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Prep de Curtis Sittenfeld

Prep

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Prep poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Curtis Sittenfeld

Despre Prep s-a spus ca este povestea unui Holden Caulfield in versiune feminina romanul adolescentei descrise retrospectiv. Lee Fiora o fata de paisprezece ani este acceptata cu b...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Curtis Sittenfeld

Editura: Polirom

ID Produs: 3362Despre Prep s-a spus ca este povestea unui Holden Caulfield in versiune feminina romanul adolescentei descrise retrospectiv. Lee Fiora o fata de paisprezece ani este acceptata cu bursa la un liceu particular de prestigiu din statul Massachusetts. Sosirea la internatul scolii este doar inceputul trecerii lui Lee dintr-un spatiu familiar intr-o minisocietate - o varianta la scara a societatii americane - in care trebuie sa-si (re)invete rolul. Incapacitatea de a se integra in noul mediu o transforma intr-o fina observatoare a detaliilor de la cele de ordin social (relatiile cu cei din jur ierarhiile impuse de situatia financiara rasa aspectul fizic etc.) pana la detaliile ce tin de propria evolutie. Romanul captiveaza prin ritmul alert in care se desfasoara actiunea si cucereste prin umorul de situatie de multe ori negru lasandu-le cititorilor o senzatie de deja-vu indiferent de extrema in care s-ar fi situat in timpul liceului - si trebuie sa fi fost o extrema pentru ca la varsta aceea nu exista loc de altceva.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Prep e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Curtis Sittenfeld" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte