Detaliile Cartii Practica cercetarii sociale de Earl Babbie - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Practica cercetarii sociale de Earl Babbie

Practica cercetarii sociale

Pret: 49 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Practica cercetarii sociale poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Earl Babbie

Considerata biblia metodelor de cercetare sociala in spatiul american lucrarea le ofera studentilor o introducere accesibila in domeniu prezentand modalitatile de abordare a studii...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Earl Babbie

Editura: Polirom

ID Produs: 3329Considerata biblia metodelor de cercetare sociala in spatiul american lucrarea le ofera studentilor o introducere accesibila in domeniu prezentand modalitatile de abordare a studiilor de cercetare sociala utilizate de sociologi dar si de alti specialisti in stiintele sociale. De la proiectarea cercetarii si tratarea detaliata a tehnicilor de observare si pana la specificarea conditiilor in care sunt folosite diferitele metode si cum trebuie analizate datele cantitative sau cele calitative Earl Babbie ofera un manual comprehensiv in care pune accent atat pe explicarea metodelor de cercetare cat si pe competentele practice de aplicare a acestora in conditii concrete. Cuprins: Paradigme teorie si cercetare sociala Etica si politica cercetarii sociale Indexuri scale si etiologii Logica esantionarii Experimentele Cercetarea sociala prin sondajele de opinie Cercetarea calitativa de teren Cercetarea evaluativa Analiza calitativa a datelor Analiza cantitativa a datelor Analizele statistice.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Practica cercetarii sociale e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Earl Babbie" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte