Detaliile Cartii Perechea potrivita de Lynn Austin - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Perechea potrivita de Lynn Austin

Perechea potrivita

Pret: 28 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Perechea potrivita poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Lynn Austin

Pare a fi decorul perfect pentru ceea ce Violet Hayes tanjeste sa traiasca: un pic de mister pe langa un pic de romantism.De fapt e mai mult dect un pic de mister. Si-a planuit viz...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: Lynn Austin

Editura: Casa Cartii

ID Produs: 169176Pare a fi decorul perfect pentru ceea ce Violet Hayes tanjeste sa traiasca: un pic de mister pe langa un pic de romantism.De fapt e mai mult dect un pic de mister. Si-a planuit vizita la Chicago ca sa-si gaseasca mama pe care abia si-o mai amintea. In ce priveste romantismul... ei bine cu ajutorul bunicii si al celor trei matusi acesta se va contura frumos poate prea frumos. Fiecare dintre ele inclusiv pioasa sa bunica pare sa aiba o agenda separata pentru ea.Pe parcursul unei veri universul lui Violet se va deschide larg inaintea ochilor ei. Dar in pragul marilor descoperiri ea trebuie sa gaseasca o modalitate pentru a decide ce drum si care barbat vor fi in cele din urma cea mai potrivita alegere a vieii ei.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Perechea potrivita e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Lynn Austin" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte