Detaliile Cartii Nicolae Filimon Opere de [Fara autor] - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Nicolae Filimon Opere de [Fara autor]

Nicolae Filimon Opere

Pret: 39 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Nicolae Filimon Opere poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : [Fara autor]

Ciocoii vechi si noi. Nuvele. Basme. Escursiuni in Germania Meridionala. Publicistica Editia cuprinde intreaga opera cunoscuta a scriitorului inclusiv cele cateva texte a caror pat...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: [Fara autor]

Editura: Univers Enciclopedic Gold

ID Produs: 15123Ciocoii vechi si noi. Nuvele. Basme. Escursiuni in Germania Meridionala. Publicistica Editia cuprinde intreaga opera cunoscuta a scriitorului inclusiv cele cateva texte a caror paternitate este doar prezumata de cercetatori. Sumarul volumui: Ciocoii vechi si noi (roman) nuvele basme Escursiuni in Germania Meridionala publicistica in cea mai mare parte cronici muzicale aparute in Nationalul (1857-1860) Independenta (1861) Revista Carpatilor (1860) Taranul roman.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Nicolae Filimon Opere e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui [Fara autor]" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte