Detaliile Cartii Mormantul lui Zeus de Cleverly Barbara - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Mormantul lui Zeus de Cleverly Barbara

Mormantul lui Zeus

Pret: 6 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Mormantul lui Zeus poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Cleverly Barbara

Castigatoarea Premiului Dagger Barbara Cleverly ne propune un thriller istoric de exceptie: Mormantul lui Zeus primul roman din seria Laetitia Talbot a carei actiune se petrece in ...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Cleverly Barbara

Editura: Nemira

ID Produs: 57697Castigatoarea Premiului Dagger Barbara Cleverly ne propune un thriller istoric de exceptie: Mormantul lui Zeus primul roman din seria Laetitia Talbot a carei actiune se petrece in 1928 in Creta. Laetitia Talbot arheolog neofit este invitata in Creta sa-si petreaca un sejur in vila unui celebru arheolog care cauta o comoara mitica: mormantul lui Zeus. Insa ceea ce promitea a fi o vacanta linistita se transforma repede intr-o ancheta politista caci in gradina vilei este descoperit un cadavru iar Laetitia se alatura inspectorului de politie in investigarea cazului si descopera nebanuite secrete.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Mormantul lui Zeus e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Cleverly Barbara" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte