Detaliile Cartii Morfopsihologie Chipul oglinda personalitatii de Patrice Ras - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Morfopsihologie Chipul oglinda personalitatii de Patrice Ras

Morfopsihologie Chipul oglinda personalitatii

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Morfopsihologie Chipul oglinda personalitatii poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Patrice Ras

Morfopsihologia ne ajuta sa intelegem personalitatea celorlalti studiindu-le trasaturile: o fata patrata indica un caracter voluntar puternic barbia ingusta este caracteristica vis...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Patrice Ras

Editura: Polirom

ID Produs: 2877Morfopsihologia ne ajuta sa intelegem personalitatea celorlalti studiindu-le trasaturile: o fata patrata indica un caracter voluntar puternic barbia ingusta este caracteristica visatorilor asimetria e specifica persoanelor adaptabile cameleonice... Volumul prezinta notiunile elementare ale domeniului precum si diferitele tipuri de fizionomii pe care le ilustreaza cu numeroase fotografii si desene si pentru care sintetizeaza principalele trasaturi de personalitate. Intr-o sectiune speciala autorul raspunde la cele mai frecvente intrebari care i-au fost adresate in cadrul conferintelor sustinute de-a lungul timpului. Cuprins: Ce este morfopsihologia? Cele trei etaje ale fetei Gradul de asimetrie Polaritatea feminitate/masculinitate Expresia fetei Portretul morfopsihologic Eficacitatea si limitele morfopsihologiei.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Morfopsihologie Chipul oglinda personalitatii e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Patrice Ras" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte