Detaliile Cartii Mistere de cinci minute - Vol 3 de Ken Weber - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Mistere de cinci minute - Vol 3 de Ken Weber

Mistere de cinci minute - Vol 3

Pret: 6 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Mistere de cinci minute - Vol 3 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Ken Weber

Fiecare volum prezinta 40 de cazuri de crima si alte infractiuni pe care le poti rezolva chiar tu. Testeaza-ti simtul de observatie si capacitatea de deductie pe masura ce identifi...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Ken Weber

Editura: House of Guides Publishing Grup

ID Produs: 6200Fiecare volum prezinta 40 de cazuri de crima si alte infractiuni pe care le poti rezolva chiar tu. Testeaza-ti simtul de observatie si capacitatea de deductie pe masura ce identifici tradatori infractori spioni si diversi escroci. In fiecare dintre aceste 40 de povesti vei fi provocat sa gasesti indiciile ascunse care duc la rezolvarea misterului. De la mistere mai putin : misterioase pana la cazuri foarte dificile seria Mistere de 5 minute te va tine in priza. Iar daca simti ca ai plecat pe o pista falsa sau pur si simplu te-ai blocat gasesti solutiile la sfarsitul cartilor. Dar e mult mai amuzant sa te straduiesti sa afli singur rezolvarea! Autorul Ken Weber - realmente obsedat de detalii dupa cum marturiseste - este Profesor Emerit la Universitatea din Toronto si autor al peste 40 de carti traduse in 14 limbi.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Mistere de cinci minute - Vol 3 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Ken Weber" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte