Detaliile Cartii Mindfulness pentru incepatori de Jon Kabat-Zinn - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Mindfulness pentru incepatori de Jon Kabat-Zinn

Mindfulness pentru incepatori

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Mindfulness pentru incepatori poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Jon Kabat-Zinn

In ultimii ani termenul mindfulness a inceput sa fie tot mai des intalnit in cartile de psihologie si de self-help. Mindfulness este starea de prezenta de constientizare de atentie...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Jon Kabat-Zinn

Editura: Trei

ID Produs: 276772In ultimii ani termenul mindfulness a inceput sa fie tot mai des intalnit in cartile de psihologie si de self-help. Mindfulness este starea de prezenta de constientizare de atentie nemijlocita acum si aici. In acelasi timp este o tehnica de meditatie. Studiile au relevat impactul sau pozitiv asupra starii de sanatate prin reducerea stresului si implicit a incidentei bolilor provocate de acesta. Cartea lui Jon Kabat-Zinn se adreseaza incepatorului din fiecare. Ea poate fi privita ca o colectie de reflectii si exercitii de deschis si de explorat la intamplare ca o lectura incitanta si inaltatoare daca e citita din scoarta-n scoarta sau ca un set de lectii zilnice despre practica mindfulness. Autorul ne comunica esenta invataturilor sale cum ar fi: felul in care vindeca mindfulness-ul cele trei cauze ale suferintei si antidoturile lor fixarea atentiei asupra activitatilor zilnice iesirea din propria poveste valoarea pe care o are intoarcerea repetata asupra corpului si a simturilor noastre... si multe altele.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Mindfulness pentru incepatori e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Jon Kabat-Zinn" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte