Detaliile Cartii Memoriile hingherului de Mihai Maniutiu - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Memoriile hingherului de Mihai Maniutiu

Memoriile hingherului

Pret: 22 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Memoriile hingherului poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Mihai Maniutiu

Micro-romanul cunoscutului regizor clujean propune o incursiune umoristic-fantastica intr-un spatiu balcanic mitic prin intermediul a doua figuri picaresti: memorialistul si amicul...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: Mihai Maniutiu

Editura: Bybliotek

ID Produs: 169213Micro-romanul cunoscutului regizor clujean propune o incursiune umoristic-fantastica intr-un spatiu balcanic mitic prin intermediul a doua figuri picaresti: memorialistul si amicul sau zis hingherul. Intersectandu-se cu numeroase alte personaje cei doi eroi descopera o lume enigmatica si fabuloasa care amesteca in teritoriul Balkanyei retele conspirative subversiuni ancestrale puteri ambigue si malefice. Ironia si fantasticul cotidianul si oniricul insotesc periplul unei cautari initiatice conturand deopotriva universuri paralele lumi pe cat de comice pe atat de amenintatoare.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Memoriile hingherului e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Mihai Maniutiu" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte