Detaliile Cartii Marea Trolilor de Nancy Farmer - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Marea Trolilor de Nancy Farmer

Marea Trolilor

Pret: 11 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Marea Trolilor poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Nancy Farmer

Anul 793 i.Hr. intr-un sat saxon in care credinta crestina se intrepatrunde cu mitologia nordica. Eroul acestei noi aventuri este Jack fiul unui fermier crestin pe care un bard l-a...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Nancy Farmer

Editura: RAO

ID Produs: 9471Anul 793 i.Hr. intr-un sat saxon in care credinta crestina se intrepatrunde cu mitologia nordica. Eroul acestei noi aventuri este Jack fiul unui fermier crestin pe care un bard l-a ales drept ucenic si nu este un bard oarecare ci cel mai de seama om al comunitatii si in acelasi timp vraci vrajitor poet. Si lucrul cel mai important este inzestrat cu puteri magice. Chiar in vremea cand tanarul ucenic intr-ale magiei deprinde mestesugul este rapit impreuna cu surioara lui Lucy de catre berserkeri razboinici care dupa ce beau niste licori deveneau ucigati nemilosi. Primejdii din cale-afara de cumplite ii asteapta dar dintre toate cea mai grozava il pandeste cand trebuie sa strabata un tinut fabulos in care au de-a face cu fapturi inspaimantatoare. Va reusi Jack la capatul acestor grele incercari sa devina un bard in adevaratul sens al cuvantului si sa-si implineasca destinul?

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Marea Trolilor e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Nancy Farmer" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte