Detaliile Cartii Luni de fiere Editie GSP de Pascal Bruckner - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Luni de fiere Editie GSP de Pascal Bruckner

Luni de fiere Editie GSP

Pret: 3 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Luni de fiere Editie GSP poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Pascal Bruckner

Luni de fiere se numara printre cele mai faimoase romane ale secolului XX. Cartea trateaza criza cuplului modern satul de monogamie. Oare este bine sa traim in conventia de a fi im...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Pascal Bruckner

Editura: Trei

ID Produs: 160157Luni de fiere se numara printre cele mai faimoase romane ale secolului XX. Cartea trateaza criza cuplului modern satul de monogamie. Oare este bine sa traim in conventia de a fi impreuna cu jumatatea pana la sfarsitul vietii cu riscul de a ne distruge reciproc? Continand idei revolutionare cartea a marcat un soc cultural devenind un must read mai ales dupa ce s-a bucurat de ecranizarea lui Roman Polanski la fel de celebra. Pascal Bruckner cunoscut romancier si eseist francez s-a nascut la Paris in 1948. Este celebru in Romania mai ales prin romanele sale: Iubirea fata de aproapele Hotii de frumusete (Premiul Renaudot 1997) Capcaunii anonimi Palatul chelfanelii.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Luni de fiere Editie GSP e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Pascal Bruckner" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte