Detaliile Cartii Ludwig van Beethoven Mari compozitori Vol 39 de [Fara autor] - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Ludwig van Beethoven Mari compozitori Vol 39 de [Fara autor]

Ludwig van Beethoven Mari compozitori Vol 39

Pret: 8 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Ludwig van Beethoven Mari compozitori Vol 39 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : [Fara autor]

Colectia Mari compozitoricuprinde 40 de volume continand o carte si un CD audio cu cele mai reprezentative opere de muzica clasica. Printre titlurile colectiei se numara capodopere...

Categorie: Arta si Design

Subcategorie: Forme de arta.

Autor: [Fara autor]

Editura: Litera

ID Produs: 169886Colectia Mari compozitoricuprinde 40 de volume continand o carte si un CD audio cu cele mai reprezentative opere de muzica clasica. Printre titlurile colectiei se numara capodopere ale celor mai faimosi compozitori de la Mozart Beethoven Vivaldi Bach Chopin Ceaikovski pana la Strauss Schubert sau Verdi. Volumul 39 Ludwig van Beethoven contine: Simfonia a IX-a in Re minor opus 125 1. Allegro ma non troppo un poco maestoso (1640) 2. Molto vivace - Presto (917) 3. Adagio molto cantabile - Andante moderato (1433) 4. Finale: Presto - Allegro assai (Oda Bucuriei) (2420) 5. Uvertura la Egmont in Fa minor opus 84 (957)

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Ludwig van Beethoven Mari compozitori Vol 39 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui [Fara autor]" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte