Detaliile Cartii Iubirile orientului Khadija de Marek Halter - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Iubirile orientului Khadija de Marek Halter

Iubirile orientului Khadija

Pret: 12 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Iubirile orientului Khadija poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Marek Halter

O prospera femeie de afaceri Khadija este vaduva. Pentru a-si pastra locul in sanul comunitatii negustorilor bogati din Mecca ea trebuie sa se recasatoreasca si contrar asteptarilo...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Marek Halter

Editura: Lira

ID Produs: 274402O prospera femeie de afaceri Khadija este vaduva. Pentru a-si pastra locul in sanul comunitatii negustorilor bogati din Mecca ea trebuie sa se recasatoreasca si contrar asteptarilor alege un barbat sarac necunoscut si nestiutor de carte: Mahomed ibn Abdallah. Desi el este cu 12 ani mai tanar decat ea Khadija este foarte indragostita iar Mahomed la randul sau nu vede varsta Khadijei ci frumusetea si inteligenta ei. Stie ca este femeia pe care o va putea indragi si respecta si care ii va oferi dragoste si consideratie. In zece ani minunati cuplul se afirma in societatea din Mecca. Khadija se impune drept o femeie de exceptie in timp ce moderatia si intelepciunea lui Mohamed ii cuceresc pe mai-marii orasului iar fericirea celor doi devine completa odata cu nasterea copiilor. Brusc insa soarta lor se schimba caci o mare nenorocire se abate asupra orasului anuntand vremurile noi care vor veni: Mohamed se izoleaza in desert unde primeste invataturile ce vor constitui fundamentele uneia dintre cele mai formidabile aventuri religioase din lume.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Iubirile orientului Khadija e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Marek Halter" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte