Detaliile Cartii Initiatul de Robert Finn - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Initiatul de Robert Finn

Initiatul

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Initiatul poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Robert Finn

O spargere stranie - spargatorii sunt gasiti morti la locul faptei iar ceea ce lipseste este un ciudat obiect din platina care conform unei stravechi credinte chinezesti detine sec...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Robert Finn

Editura: RAO

ID Produs: 9523O spargere stranie - spargatorii sunt gasiti morti la locul faptei iar ceea ce lipseste este un ciudat obiect din platina care conform unei stravechi credinte chinezesti detine secretul tineretii vesnice si al renasterii fizice. David Braun angajatul unei exclusiviste firme de asigurari si Susan Milton expert in antichitati exotice trebuie sa descopere adevarul pe care crimele vor sa-l ascunda.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Initiatul e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Robert Finn" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte