Detaliile Cartii Ilion (2 vol) de Dan Simmons - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Ilion (2 vol) de Dan Simmons

Ilion (2 vol)

Pret: 25 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Ilion (2 vol) poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Dan Simmons

Ilion primul volum dintr-un diptic din care mai face parte romanul Olympos. Locus Award 2004 Imaginati-va ca zeii Olimpului traiesc pe Marte si ca se deplaseaza in spatiu si timp p...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Dan Simmons

Editura: Nemira

ID Produs: 57747Ilion primul volum dintr-un diptic din care mai face parte romanul Olympos. Locus Award 2004 Imaginati-va ca zeii Olimpului traiesc pe Marte si ca se deplaseaza in spatiu si timp prin teleportare cuantica. Cea mai mare placere a lor este sa priveasca razboiul troian. Si pentru a-i da mai multa savoare ei trimit eruditi de pe Terra sa modifice cursul evenimentelor dupa bunul lor plac pastrand totusi ca punct de referinta povestea lui Homer. Batalii grandioase intrigi politice si amoroase dialoguri savuroase o fresca pasionanta in care se intrepatrund cu o mare arta elemente de space opera si mitologie.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Ilion (2 vol) e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Dan Simmons" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte