Detaliile Cartii Gustul mortii de P.D. James - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Gustul mortii de P.D. James

Gustul mortii

Pret: 19 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Gustul mortii poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : P.D. James

Cand linistita Mic Sacristie a bisericii St. Mattew devine scena insangerata a unei crime duble inspectorul de politie Adam Dalgliesh se afla pus in fata unei enigme ciudate: ce le...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: P.D. James

Editura: RAO

ID Produs: 9524Cand linistita Mic Sacristie a bisericii St. Mattew devine scena insangerata a unei crime duble inspectorul de politie Adam Dalgliesh se afla pus in fata unei enigme ciudate: ce legatura exista intre un vagabond alcoolic si Sir Paul Berowne fost ministru al Coroanei? Pornit in cautarea adevarului Dalgliesh se lanseaza in una dintre cele mai complicate investigatii din cariera dezvaluind istoria sumbra a familiei Berowne ascunsa multa vreme sub aura prosperitatii si a moralitatii.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Gustul mortii e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui P.D. James" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte