Detaliile Cartii Gramineele Alimentatie sanatate frumusete de Ennio Lazzarini - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Gramineele Alimentatie sanatate frumusete de Ennio Lazzarini

Gramineele Alimentatie sanatate frumusete

Pret: 11 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Gramineele Alimentatie sanatate frumusete poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Ennio Lazzarini

Aceasta carte face parte din colectia Medicina/sexualitate a editurii Antet. Insecticidele folosite in mod normal in agricultura care sunt ingerate cu alimentele in doze mici si as...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Medicina.

Autor: Ennio Lazzarini

Editura: Antet

ID Produs: 207390Aceasta carte face parte din colectia Medicina/sexualitate a editurii Antet. Insecticidele folosite in mod normal in agricultura care sunt ingerate cu alimentele in doze mici si astfel acumulate in organism cerealele rafinate si manipulate prin tratamente fizico-chimice aproape completa eliminare a legumelor din alimentatie si excesivul consum al produselor animale in special al carnii constituie cauza fundamentala a asa-numitelor boli ale civilizatiei moderne. Acestea ating in special aparatul gastro-intestinal (polipi cancer diverticuli) sistemul nervos (agresivitate anxietate) aparatul cardio-vascular (ateroscleroza ischemie si infarct miocardic) si metabolismul (diabet obezitate etc.).

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Gramineele Alimentatie sanatate frumusete e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Ennio Lazzarini" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte