Detaliile Cartii Gossip Girl Te voi iubi mereu de Cecily Von Ziegesar - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Gossip Girl Te voi iubi mereu de Cecily Von Ziegesar

Gossip Girl Te voi iubi mereu

Pret: 3 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Gossip Girl Te voi iubi mereu poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Cecily Von Ziegesar

Un roman plin de placeri vinovate dintr-o serie in care odata ce au intrat cititorilor le e imposibil sa iasa. In sfarsit s-a intamplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capa...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Cecily Von Ziegesar

Editura: Nemira

ID Produs: 193501Un roman plin de placeri vinovate dintr-o serie in care odata ce au intrat cititorilor le e imposibil sa iasa. In sfarsit s-a intamplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capat. Nimeni nu stie dupa cine ravneam in liceu ce note am luat la examenul de admitere unde locuiesc parintii nostri sau cand am ajuns niste rebeli. Am invatat lucruri noi ne-am facut prieteni noi si poate chiar am intalnit marea dragoste. Ne-am schimbat. Cel putin unii dintre noi. Dar vechile obiceiuri sunt greu de uitat mai ales cand esti pus fata in fata cu cei mai buni fosti prieteni sau cu fostele iubiri. Toata lumea a revenit in oras pentru sarbatori asa ca vacanta va fi plina de machiaje despartiri si schimbari. Norocul vostru e ca sunt aici gata sa povestesc fiecare scandal. Sa inceapa jocul !

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Gossip Girl Te voi iubi mereu e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Cecily Von Ziegesar" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte