Detaliile Cartii Experimente de psihologie pentru dezvoltarea personala de Alain Lieury - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Experimente de psihologie pentru dezvoltarea personala de Alain Lieury

Experimente de psihologie pentru dezvoltarea personala

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Experimente de psihologie pentru dezvoltarea personala poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Alain Lieury

Cartea a aparut in colectiaCARIERA. SUCCES. PERFORMANTE.Seria practic a editurii Polirom. De ce vedem viata in roz? Putem invata in timp ce dormim? Cum se formeaza instinctele? Act...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Alain Lieury

Editura: Polirom

ID Produs: 1937Cartea a aparut in colectiaCARIERA. SUCCES. PERFORMANTE.Seria practic a editurii Polirom. De ce vedem viata in roz? Putem invata in timp ce dormim? Cum se formeaza instinctele? Activitatea cerebrala are la baza mecanisme fascinante care au fost analizate si explicate de numerosi cercetatori din domeniul psihologiei. Prin experimentele descrise volumul prezinta descoperirile cele mai surprinzatoare din psihologia cognitiva ce ne permit sa intelegem modul in care functioneaza perceptia memoria inteligenta sau limbajul sa ne dezvoltam aptitudinile si sa ne imbunatatim performantele la locul de munca sau in viata de zi cu zi. Cuprins: Limbajul si inteligenta Suntem cu adevarat logici? Memoria Cum se explica uitarea? Perceptia De la timp la constiinta Stiati ca somnul are mai multe faze? Unde se afla inconstientul dumneavoastra? Motivatiile emotiile si personalitatea De ce vrem intotdeauna mai mult? Ce ne inspaimanta si ce ne face sa plangem?

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Experimente de psihologie pentru dezvoltarea personala e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Alain Lieury" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte