Detaliile Cartii Ereticii Dunei (al cincilea volum din seria Dune) de Frank Herbert - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Ereticii Dunei (al cincilea volum din seria Dune) de Frank Herbert

Ereticii Dunei (al cincilea volum din seria Dune)

Pret: 46 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Ereticii Dunei (al cincilea volum din seria Dune) poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Frank Herbert

Literatura lui Frank Herbert autorul celei mai importante serii SF din toate timpurile castiga permanent noi cititori. Forta ei datorata unei imaginatii fara granita si unui stil f...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Frank Herbert

Editura: Nemira

ID Produs: 197305Literatura lui Frank Herbert autorul celei mai importante serii SF din toate timpurile castiga permanent noi cititori. Forta ei datorata unei imaginatii fara granita si unui stil fara egal atrage la fiecare pagina. Ca si in celelalte volume Ereticii Dunei ilustreaza darul sublim al scriitorului de a nu povesti evidenta si de a privi mereu spre ce e dincolo de cuvinte.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Ereticii Dunei (al cincilea volum din seria Dune) e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Frank Herbert" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte