Detaliile Cartii Educatie siberiana de Nicolai Lilin - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Educatie siberiana de Nicolai Lilin

Educatie siberiana

Pret: 32 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Educatie siberiana poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Nicolai Lilin

Aceasta carte face parte din colectia Romanul secolului XXI a editurii Univers. Educatie siberiana a fosttradusa pana acum in 19 limbi a fost ecranizata de regizorul Gabriele Salva...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Nicolai Lilin

Editura: Univers

ID Produs: 208228Aceasta carte face parte din colectia Romanul secolului XXI a editurii Univers. Educatie siberiana a fosttradusa pana acum in 19 limbi a fost ecranizata de regizorul Gabriele Salvatores filmul lansat in 2013 il are intr-unul dintre rolurile principale pe John Malkovich. Educatie siberiana este povestea unei copilarii marcate de mediul infractional al siberienilor din Tighina/ Bender cu regulile lui stricte moralitatea lui specifica cu traditii ce impletesc religia ortodoxa si manuirea armelor cu povestile si intelepciunea pe care batranii comunitatii le transmit copiilor pentru a-i ajuta sa atinga idealul de existenta asa cum il concep ei: criminalul cinstit. Aici isi poarta copilul Nikolai primele razboaie deprinde filozofia de viata a comunitatii Urca se indragosteste de arta tatuajului si tot aici se confrunta cu primele indoieli intr-un Bildungsroman frust care infatiseaza totodata amurgul unui mod de viata traditional.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Educatie siberiana e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Nicolai Lilin" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte