Detaliile Cartii Disfunctia realitatii 3 volume de Peter F. Hamilton - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Disfunctia realitatii 3 volume de Peter F. Hamilton

Disfunctia realitatii 3 volume

Pret: 58 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Disfunctia realitatii 3 volume poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Peter F. Hamilton

Disfunctia realitatiieste publicata la edituraNemira in colectiaNautilus SFsi este prima parte a trilogieiZorii noptii. In Disfunctia realitatii Peter F. Hamilton imparte omenirea ...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Peter F. Hamilton

Editura: Nemira

ID Produs: 57328Disfunctia realitatiieste publicata la edituraNemira in colectiaNautilus SFsi este prima parte a trilogieiZorii noptii. In Disfunctia realitatii Peter F. Hamilton imparte omenirea in Adamisti si Edenisti. Dupa lungi razboaie acestia par ca au ajuns la un consens. Dar Adamistii continua sa creada in diverse religii (cresinism islam) in timp ce Edenistii doresc sa transceada aceste credinte si conditia lor umana prin noi descoperiri genetice.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Disfunctia realitatii 3 volume e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Peter F. Hamilton" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte