Detaliile Cartii Dimitrie Bolintineanu Opere Vol 1-2 de [Fara autor] - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Dimitrie Bolintineanu Opere Vol 1-2 de [Fara autor]

Dimitrie Bolintineanu Opere Vol 1-2

Pret: 93 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Dimitrie Bolintineanu Opere Vol 1-2 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : [Fara autor]

Volumul I (1520) cuprinde creatia lirica a lui D. Bolintineanu iar volumul II (1448) romanele sale: Manoil Elena şi Doritorii nebuni alaturi de Insemnari de calatorie. Poet esenti...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: [Fara autor]

Editura: Univers Enciclopedic Gold

ID Produs: 15214Volumul I (1520) cuprinde creatia lirica a lui D. Bolintineanu iar volumul II (1448) romanele sale: Manoil Elena şi Doritorii nebuni alaturi de Insemnari de calatorie. Poet esential romantic Bolintineanu s-a impus memoriei in primul rand prin latura patriotica a creatiei sale evidentiata in special de ciclul Legende istorice. Din punct de vedere istorico-literar Manoil prezinta interes ca primul roman romanesc epistolar iar Elena ca cel dintai roman cu elemente de psihologie feminina.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Dimitrie Bolintineanu Opere Vol 1-2 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui [Fara autor]" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte