Detaliile Cartii Dansezi de Silvia Cinca - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Dansezi de Silvia Cinca

Dansezi

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Dansezi poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Silvia Cinca

Odată cu multă vreme n urmă El mi-a deschis lumina cerului n miez de noapte. O muzică a umplut văzduhul. Dansezi? Dansează cu mine printre flori a zis. Și din ochii lui verz...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: Silvia Cinca

Editura: Semne

ID Produs: 343142Odată cu multă vreme n urmă El mi-a deschis lumina cerului n miez de noapte. O muzică a umplut văzduhul. Dansezi? Dansează cu mine printre flori a zis. Și din ochii lui verzi ca frunzele copacilor tineri două lumini mi-au vorbit: Vreau să vezi n marea de flori sufletul omului. Să vezi cum frumusețea lui stă n zmbetul care se deschide bucuriei vieții viața lui este rodul nțelegerii notelor muzicii care vorbesc despre iubire. Și dacă se ofilește petala deschide lumina soarelui. Raza binefăcătoare a fericirii. Oamenii și florile se ntăresc n puterea soarelui. Iar sufletele lor vor căuta de-a lungul vieții frumosului.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Dansezi e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Silvia Cinca" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte