Detaliile Cartii Cum bate valul de Agatha Christie - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Cum bate valul de Agatha Christie

Cum bate valul

Pret: 14 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Cum bate valul poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Agatha Christie

Se schimba soarta omeneasca-ntruna: stim valul cum ne bate el ne duce inspre noroc... Norocul de a mosteni averea nefericitului Gordon Cloade mai exact. Dupa ce este ucis in timpul...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Agatha Christie

Editura: RAO

ID Produs: 190098Se schimba soarta omeneasca-ntruna: stim valul cum ne bate el ne duce inspre noroc... Norocul de a mosteni averea nefericitului Gordon Cloade mai exact. Dupa ce este ucis in timpul campaniei de bombardare a Londrei intreaga avere a acestuia trece in mainile tinerei sale sotii fosta doamna Underhay. Vestea nu reprezinta insa un motiv de bucurie pentru rudele de sange ale lui Gordon. Calauziti de spirite membrii familiei defunctului il cauta pe Hercule Poirot pentru a-i comunica indoielile ce-i macina. Prins in paienjenisul unor relatii familiale incordate Poirot se vede inca o data nevoit sa separe calaii de victime.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Cum bate valul e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Agatha Christie" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte