Detaliile Cartii Contractul social de Jean-Jacques Rousseau - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Contractul social de Jean-Jacques Rousseau

Contractul social

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Contractul social poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Jean-Jacques Rousseau

Rousseau pune si rezolva marea problema a societatii politice in raport cu dezvoltarea naturala a omului prin realizarea unui contract intre comunitatea indivizilor si suveranul ca...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Jean-Jacques Rousseau

Editura: Gramar

ID Produs: 80496Rousseau pune si rezolva marea problema a societatii politice in raport cu dezvoltarea naturala a omului prin realizarea unui contract intre comunitatea indivizilor si suveranul caruia ei ii incredinteaza guvernarea lor. Contractul social indica perspectiva unei societati perfecte unde individul se realizeaza pe deplin in cadrul colectivitatii chiar daca a renuntat la unele dintre drepturile sale. O lucrare esentiala pentru elevii si studentii din domeniul filozofiei si filozofiei politice.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Contractul social e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Jean-Jacques Rousseau" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte