Detaliile Cartii Compromis pentru fericire 912 de Mary Lynn Robin - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Compromis pentru fericire 912 de Mary Lynn Robin

Compromis pentru fericire 912

Pret: 9 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Compromis pentru fericire 912 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Mary Lynn Robin

Aceasta carte a aparut la colectia Romantic a editurii Alcris. Frumoasa Katie White trece prin momente dificile cand tatal ei David White afectat de un esec in afaceri sufera un at...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Mary Lynn Robin

Editura: Alcris

ID Produs: 213137Aceasta carte a aparut la colectia Romantic a editurii Alcris. Frumoasa Katie White trece prin momente dificile cand tatal ei David White afectat de un esec in afaceri sufera un atac de cord. Amenintata sa piarda totul inclusiv casa familiei Katie este nevoita sa accepte cererea in casatorie a seducatorului Carlton Reef. Era oare doar un act filantropic sau Carlton avea alte motivatii?

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Compromis pentru fericire 912 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Mary Lynn Robin" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte