Detaliile Cartii Ceas rau de Gabriel Garcia Marquez - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Ceas rau de Gabriel Garcia Marquez

Ceas rau

Pret: 18 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Ceas rau poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Gabriel Garcia Marquez

Pe fundalul violentei colective si al conflictelor sangeroase petrecute in Columbia la mijlocul secolului XX Gabriel Garcia Marquez dezvolta si prefigureaza in Ceas rau o scriitura...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura contemporana.

Autor: Gabriel Garcia Marquez

Editura: RAO

ID Produs: 8810Pe fundalul violentei colective si al conflictelor sangeroase petrecute in Columbia la mijlocul secolului XX Gabriel Garcia Marquez dezvolta si prefigureaza in Ceas rau o scriitura devenita inconfundabila in romanul Un veac de singuratate care i-a adus Premiul Nobel pentru literatura. Intr-o dimineata pe cand padre Angel se pregateste de slujba o impuscatura tulbura linistea satului. Afland dintr-o fituica cu zeflemele ca sotia il insala cu Pastor muzicantul negustorul de animale Cesar Montero isi face singur dreptate. Este primul semn al unei violente mocnite inceputul unei adevarate campanii de denigrare in masa intr-un loc unde adulterele escrocheriile si ranchiunele nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Ceas rau e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Gabriel Garcia Marquez" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte