Detaliile Cartii Caligula de Anthony A. Barrett - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Caligula de Anthony A. Barrett

Caligula

Pret: 16 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Caligula poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Anthony A. Barrett

Nici un alt imparat roman poate cu exceptia lui Nero nu a depasit reputatia de infamie si destrabalare pe care a dobandit-o Caligula (37-41 d.Hr.). Este insa faima sa de despot neb...

Categorie: Istorie

Subcategorie: Epoci istorice.

Autor: Anthony A. Barrett

Editura: ALL

ID Produs: 7844Nici un alt imparat roman poate cu exceptia lui Nero nu a depasit reputatia de infamie si destrabalare pe care a dobandit-o Caligula (37-41 d.Hr.). Este insa faima sa de despot nebun si monstru depravat justificata? Studiul sobru si extrem de documentat al lui Anthony A. Barrett prezinta un tablou nuantat al personajului si al epocii sale precum si al posteritatii care i-a creat o imagine atat de intunecata imparatului asasinat la 29 de ani. o lucrare admirabila lucida si accesibila recomandata tuturor celor preocupati de istoria antica.Choice Anthony A. Barrett este profesor de istorie si arheologie romana la University of British Columbia din Vancouver. Lucrarile sale se ocupa cu predilectie de istoria Antichitatii romane.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Caligula e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Anthony A. Barrett" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte