Detaliile Cartii Blestemul din Swoon Swoon Vol 1 de Nina Malkin - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Blestemul din Swoon Swoon Vol 1 de Nina Malkin

Blestemul din Swoon Swoon Vol 1

Pret: 16 Ron

Verifica disponibilitate la un magazin online

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Blestemul din Swoon Swoon Vol 1 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Nina Malkin

Nevoita sa se mute din fascinantul New York orasul ei natal in Swoon un orasel din Connecticut in care nu se intampla niciodata nimic Dice se resemneaza cu viata ei plictisitoare. ...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Nina Malkin

Editura: Leda

ID Produs: 159212


Verifica disponibilitate la un magazin online

Nevoita sa se mute din fascinantul New York orasul ei natal in Swoon un orasel din Connecticut in care nu se intampla niciodata nimic Dice se resemneaza cu viata ei plictisitoare. Pana cand verisoara ei Pen cade dintr-un copac moment in care in trupul ei patrunde spiritul unei fantome... Sinclair Youngblood Powers - pe scurt Sin - vine din secolul al optsprezecelea pentru a se razbuna... Curand lucrurile o iau razna: Dice il elibereaza din greseala pe Sin din trupul verisoarei sale locuitorii din Swoon incep sa fie pedepsiti pentru pacate ale stramosilor lor si pentru ca situatia sa se complice si mai mult Dice se indragosteste de Sin.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Blestemul din Swoon Swoon Vol 1 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Nina Malkin" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte