Detaliile Cartii Barbatul cu pistolul de aur de Ian Fleming - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Barbatul cu pistolul de aur de Ian Fleming

Barbatul cu pistolul de aur

Pret: 13 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Barbatul cu pistolul de aur poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Ian Fleming

Agentul 007 este gata pentru o noua aventura. De aceasta data trebuie sa-si salveze reputatia si sa demonstreze ca nu a tradat niciodata Agentia si interesele Coroanei. Ajutat de s...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Ian Fleming

Editura: RAO

ID Produs: 9278Agentul 007 este gata pentru o noua aventura. De aceasta data trebuie sa-si salveze reputatia si sa demonstreze ca nu a tradat niciodata Agentia si interesele Coroanei. Ajutat de seducatoarea Mary Goodnight el va lupta pe viata si pe moarte cu maleficul Scaramango - barbatul cu pistolul de aur.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Barbatul cu pistolul de aur e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Ian Fleming" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte