Detaliile Cartii Banda lui Mobius de Clifford A. Pickover - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Banda lui Mobius de Clifford A. Pickover

Banda lui Mobius

Pret: 25 Ron

Verifica disponibilitate la un magazin online

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Banda lui Mobius poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Clifford A. Pickover

Aceasta carte face parte din colectiaStiintaa edituriiHumanitas. Miraculoasa banda a doctorului August Mobius in matematica jocuri literatura arta tehnologie si cosmologie La prima...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Exacte.

Autor: Clifford A. Pickover

Editura: Humanitas

ID Produs: 213297


Verifica disponibilitate la un magazin online

Aceasta carte face parte din colectiaStiintaa edituriiHumanitas. Miraculoasa banda a doctorului August Mobius in matematica jocuri literatura arta tehnologie si cosmologie La prima vedere e foarte simplu: iei o fasie de hartie si dupa ce o rasucesti o data lipesti capetele unul de altul. Dar cand incepi sa cercetezi proprietatile obiectului obtinut descoperi de pilda ca desi fasia initiala are doua suprafete cea rezultata are una singura. Apoi pe masura ce studiezi mai atent mirarea sporeste. Acest obiect -- descoperit sau inventat (in functie de felul in care priviti matematica) de August Mobius pe la mijlocul secolului al XIX-lea -- pare sa faca parte din recuzita unui magician. Banda lui Mobius ii da prilejul lui Clifford Pickover sa intreprinda o calatorie fabuloasa prin matematica si prin natura sau cultura acolo unde la fiecare pas de la atomi la arta se intalnesc amprentele matematicii.

Alte carti scrise de Clifford A. Pickover sunt: Banda lui Mobius, Banda lui Mobius - Clifford A Pickover,

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Banda lui Mobius e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Clifford A. Pickover" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte