Detaliile Cartii Arta de a influenta Analiza tehnicilor de manipulare de Alex Mucchielli - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Arta de a influenta Analiza tehnicilor de manipulare de Alex Mucchielli

Arta de a influenta Analiza tehnicilor de manipulare

Pret: 22 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Arta de a influenta Analiza tehnicilor de manipulare poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Alex Mucchielli

Pentru a-i influenta si a-i convinge pe ceilalti este important sa cunoastem tehnicile pe care le putem aplica in diferite contexte. Alex Mucchielli sustine ca situatii aparent dif...

Categorie: Carti de specialitate

Subcategorie: Stiinte Umaniste.

Autor: Alex Mucchielli

Editura: Polirom

ID Produs: 238874Pentru a-i influenta si a-i convinge pe ceilalti este important sa cunoastem tehnicile pe care le putem aplica in diferite contexte. Alex Mucchielli sustine ca situatii aparent diferite implica de fapt fenomene de comunicare asemanatoare. Pe baza unei noi abordari a proceselor de comunicare el propune o metoda simpla de analiza a tehnicilor de influentare pe care o ilustreaza cu numeroase exemple si cazuri practice. Vom invata astfel care sunt cele mai eficiente tehnici de vinzare publicitate si propaganda dar si cum sa comunicam mai bine cu ceilalti in viata de zi cu zi in familie sau in contexte didactice. Din cuprins: Influentarea prin manipularea emotiilor Influentarea prin manipularea intereselor Apelul la norme pentru construirea pozitionarilor: dubla mediere in influentare Manipularea relatiilor Manipularea situatiilor de munca prin crearea relatiei de incredere Manipularea identitatilor.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Arta de a influenta Analiza tehnicilor de manipulare e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Alex Mucchielli" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte