Detaliile Cartii Apter de Serghie Bucur - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Apter de Serghie Bucur

Apter

Pret: 23 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Apter poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Serghie Bucur

Apter este un roman dedicat personalitatii lui Nicolae Balcescu si conjuncturii politice a epocii sale. Prototipul lui Nicolae Balcescu pare construit dintr-o materie de exceptie. ...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura romana.

Autor: Serghie Bucur

Editura: Minerva

ID Produs: 251417Apter este un roman dedicat personalitatii lui Nicolae Balcescu si conjuncturii politice a epocii sale. Prototipul lui Nicolae Balcescu pare construit dintr-o materie de exceptie. Incoruptibil in acelasi timp intransigent - model de rectitudine morala. La intalnirea sa cu Kossuth lasa impresia unor convingeri elastice ca o incercare de gasire a numitorului comun. Ranile sunt atat de adanci incat adevarata reconciliere este inca prea departe. Cu acest vis neimplinit si cu revolutia tradata Balcescu se pregateste de marele exil. Memorabile raman cele cateva vizite insetate pe pamantul Siciliei. Balcescu este un erou tragic unul dintre acei eroi care rasar la capatul mileniilor.

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Apter e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Serghie Bucur" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte