Detaliile Cartii Aproape de ingeri 198 de Rachel Finding - Descarca gratuit - Download

Coperta cartii Aproape de ingeri 198 de Rachel Finding

Aproape de ingeri 198

Pret: 7 Ron

Pretul afisat nu este actualizat in timp real. Cartea Aproape de ingeri 198 poate avea alt pret pe site-ul magazinului.

Autor : Rachel Finding

Bet Stone era indragostita de ani de zile de seful ei Joshua Norris ... in secret. Desigur ca el nu avea cum sa sesizeze aceasta pasiune ascunsa asa ca Bet se pregatea sa-si dea de...

Categorie: Fictiune

Subcategorie: Literatura de divertisment.

Autor: Rachel Finding

Editura: Alcris

ID Produs: 110251Bet Stone era indragostita de ani de zile de seful ei Joshua Norris ... in secret. Desigur ca el nu avea cum sa sesizeze aceasta pasiune ascunsa asa ca Bet se pregatea sa-si dea demisia. Insa pe neasteptate el realizeaza ca are nevoie de ea - in afara orelor de lucru. Alarmat din cauza sosirii incantatoarei sale fiice de zece ani apeleaza la sfaturile secretarei sale. Cum sa-si dea Bet seama daca Joshua vrea ceva mai mult decat o bona pentru fata lui?

    Nu exista comentarii

Adauga comentariul tau

Regulament comentarii

  • Comentarii de tipul "Cartea Aproape de ingeri 198 e buna/proasta pentru ca mie (nu)imi place" sau "(Nu) recomand cartile lui Rachel Finding" nu isi au locul aici.
  • Nu faceti reclama si nu dati linkuri care nu au legatura cu subiectul
  • Fara vulgaritati sau mentiuni care nu au legatura cu subiectul
  • Orice comentariu care nu respecta regulile de mai sus sau lezeaza interesele site-ului va fi sters
  • Mesajele scrise pe site-ul cartisf.info devin proprietatea cartisf.info. Utilizatorii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.
  • Propietarul site-ului nu este responsabil pentru declaratiile sau opiniile exprimate de terte persoane in sectiunea de Comentarii
    Nu exista inca citate pentru aceasta carte